Fuarlar

2016 Modef Expo

2016 Modef

Yıl
2016

Fuar İsmi
MODEF Expo

Yer
İnegöl

36. MODEF EXPO FUARI’NDAYIZ!

İberba Mobilya, dünyanın büyük mobilya merkezlerinden biri olan ve bu yıl 36.sı gerçekleşen İnegöl Modef Expo Fuar’ında yerini aldı, yepyeni tasarımları ile ziyaretçilerin gözdesi oldu. Tasarımları ile fuar süresince büyük ilgi gören firma, misafirlerini A Hall’deki standında ağırladı.

İberba Mobilya, çizgisini değiştiriyor!

Fuar tarihine yakın bir zamanda marka imajını ve tasarımlarını yenilediğini sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde açıklayan İberba; uzun süredir üzerinde çalıştığı tasarımları ve yepyeni bir marka imajı ile fuara adım attı, her birinin üzerinde titizlikle çalıştığı yeni tasarımlarını büyük bir heyecan ile görücüye çıkardı. Çalışanlardan tasarımlara, ürünlerden üretim tesislerine kadar değişim titizliğini firmanın her alanında sürdüren, her alanda tek bir noktaya işaret eden yeni imajını “Hayal Etmek Yetmez!” olarak belirledi.

İnegöl’de doğup büyüyen ve hedeflerine hızla ulaşan bir marka olmaktan gurur duyan İberba; Türk mobilya sektörünün tasarım ve kalite alanındaki çalışmalarında çıtayı yükselterek, diğer mobilya firmalarına örnek olmaya devam ediyor.

Yeni koleksiyonlar büyük ilgi gördü!

İnegöl Modef Fuar’ının kendilerine iyi geldiğini belirten İberba İzmir Bölge Sorumlusu Beyhan Kantürk; beklentilerinin çok üzerinde olduklarını ve müşterileri taleplerini renk ve tasarımları ile karşıladıklarını belirterek, her bir tasarımın hakettiği ilgiyi gördüğünü kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir